Over Balanced Feet

Wie ben ik?

Ik ben Marjanne Jager, 34 jaar. In 2018 ronde ik de opleiding af tot voetreflexPlustherapeut bij Total Health opleidingen. Dit is een 3 jarige HBO opleiding, waarin ik ben geschoold in zowel de westerse als in de chinese geneeswijzen (vandaar de Plus in voetreflexPlustherapie).  Tijdens de opleiding word je gestimuleerd om al tijdens je studie ervaring op te doen met het geven van voetreflexbehandelingen om op die manier een goede basis te hebben voor een eigen voetreflexPlus praktijk. In oktober 2018 start ik met de opleiding Medische Basiskennis, waardoor behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Waarom heb ik gekozen voor voetreflextherapie?

Ik heb voor voetreflextherapie gekozen, omdat ik om mij heen verschillende succesverhalen hoorde over wat voetreflex voor mensen kan betekenen. En dat zonder dat er een pilletje of poedertje aan te pas komt. Puur en alleen doordat je het zelfherstellend vermogen van het lichaam prikkelt of in werking zet door middel van de reflexpunten onder je voeten. Zo geef je het lichaam als het ware een setje op weg naar genezing. Toen was ik verkocht. Voetreflex wordt al duizenden jaren toegepast.

Ik ben een mensen-mens en help dus graag mensen. Naast mijn werk als Voetreflexplus-therapeut-in-opleiding ben ik werkzaam in de zorg als ambulant begeleider. Daar begeleid ik mensen met problemen van allerlei aard en zet ik ook dikwijls voetreflextherapie in, met mooie resultaten. Ik word blij als mensen baat hebben bij mijn behandeling. Dat geeft mij nieuwe energie om zo nog meer mensen te kunnen helpen.

Marjanne van Balanced Feet in behandelkamer

Marjanne in behandelkamer Balanced Feet